(✿◠‿◠) CaRameL (✿◠‿◠)
Thankz_a Lot
Sunday, 14 August 2011 @ 01:58 | 0 Comment [s]

Indah kiasan molek tersusun,
Sembang pantun jenguk sedetik,
Lama rasanya tidak berpantun,
Rindu di hati datang mengusik.

Seminggu hamba di perantauan,
Rindu rasanya kampung halaman,
Apa khabar gerangan teman,
Sehat & bahagia itulah harapan.


special thank's to my friend n kpd s'siapa yg dah visit blog nie wlaupun xsberapa pun dan blog nie msih dlm pmbikinan jgk laa...Hope korng semua yg tga bce my post nie spya hapy alwayz dan jgn sdey2 mcm ayam berak  kapur...yup slain itu, It's nice to be important, but it's more important to be nice tu cme  ppatah dlm bhse inggris je so tpkse laa speaking skit...errrmm sbenarnya wan daa lama sngt xb'pntun nie sjak dua taun yg lalu smenjak msuk prtndingan b'pntun wlaupun xde rzeki kan... Wan cba bpntun ea....









'Cuba-cuba Berpantun Lagi..2..!!' mengungkai sisipan,
Sisipan mengungkap bicara hati,
Bicara hati mengukir kenangan,
Kenangan didakap dalam memori.



sekian, n special thank's to all of U



Older Post | Newer Post
Disclaimer

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. Please follow my blog yaa .. Thanks :)


DiaryAboutSite